corner corner
О нас
Недоступен ни однин перевод.

Wie ben ik...

In Nederland heb ik opleiding Facilitaire Dienstverlening niveau 4 gedaan. Daar heb ik het management, pr, economie en andere vakken gevolgd. En natuurlijk ook de kooklessen, snijtechnieken, het gebruik maken van diverse keuken apparatuur.

Mijn kindertijd heb ik verbracht naast mijn oma. Van haar heb ik ook alles geleerd over de huishouden en lekker koken. Heb veel overgenomen van haar culinaire. Mijn oma was de meesteres voor iedereen. Jong en oud kwamen bij haar om de geheimen van perfecte en lekkere gerechten te overnemen.

Mijn opa was solo zanger van een Warschau operatheater in Polen. Mijn moeder was actrice in een nationale theater in Lviv, de Oekraiene. Mijn vader is de top acteur van de Oekraiene.

Mijn broer werkt als een filmregisseur.

Mijn doel - ontwikkelen een spektakel waarin de gasten deel gaan nemen. Ze gaan gezellig, vrolijk, hartelijk en lekker de gerechten proeven die door mij zijn ontworpen. Dat is een kant van mijn doel. Andere kant is - een vrolijke, professionele kok die in gedachten blijft van vele mensen.

 


border border
corner corner